OVER ONS

Cloud telefonie | IoT Transformatie Pionier sinds 2012

Stap in onze cloud bedrijfs- en zorgtelefonie wereld en koppel bereikbaarheid van je medewerkers plaats ongebonden en veilig op hun mobiele smartphone met interne doorkiesnummers en uitbellen met uw zakelijk nummer,

Migreer Gebouw Gebonden toegangsverlening, cctv beveiliging en inbraak- brandmelding systemen naar onze Internet of Things Cloud omgeving met deurAPP voor flat huurders of voor bedrijven in de cloud met Microsoft Teams.

Onze filosofie: Pionieren doe je Samen

Onze filosofie zit verankerd in de wijze waarop wij samenwerken, innoveren en de handen in de grond steken. Wat wij adviseren is gedragen op basis van werkelijke ervaringen en praktische kennis.

We zijn een genot voor bestuurders, omdat wij complexe vraagstukken en technische transformatie besluitvorming vereenvoudigen met eliminatie van leverancier gewouwel en ditto over-gecalculeerde begrotingen voor cloud migratie.

Als je zolang meegaat dan heb je veel klanten en leveranciers geholpen vanuit je consultancy expertise, interim management inzet en IT beheer van IP PBX’en, Beeldzorg systemen voor somatische Zorg (intramuraal & extramuraal), Intensieve bewaking en dwaalvolging van PG patiënten en ziekenhuis bezoekers (gele kaart/rode kaart) naar de cloud o.m. op basis van Azure met Microsoft Teams Calling.

In de Woningcorporatie markt zijn we in 2022 in beeld gekomen als pionier om de transformatie van verouderde electro-technische toegangsverlening naar gratis universele deurAPPs voor bewoners via onze cloudcentrale te stimuleren.

bedrijfsgegevens: